Interhome vakantiewoningen

MARCIENNE - 22/5 -

De breigoedfabriek van Marcienne te Kirchhoven (D) is uitgerust met uiterst moderne, geautomatiseerde breimachines en kan daarom de actuele modetrends op de voet volgen. Alles wordt door hen ontworpen en gebreid en is dus exclusief. Daarom is het ook een begeerde bestemming geworden voor fans van de mode.

Je geniet er van koffie met gebak en een live modeshow, van de exclusieve Marcienne Dames-collectie. Daarna is er gelegenheid voor een ontspannen bezoek aan de winkel, met mode voor elke leeftijdscategorie en in alle maten verkrijgbaar, Na dit bezoek rijden we naar THORN, de witte parel van Limburg.

Daar voorzien we een middagmaal, in de vorm van warm buffet : kipfilet Picasso, Limburgse stoofpot, carbonade met champignonsaus, rijst en frieten, diverse rauwkostsalades, fruitsalade,  stokbrood met kruidenboter. De bijnaam “het witte stadje” dankt Thorn aan de karakteristieke witgeschilderde gevels van de historische gebouwen.  Deze opvallende architectuur draagt bij aan de unieke sfeer en uitstraling van Thorn.

Verder staat het bekend om de monumentale panden, de historische steegjes en de authentieke straatjes. De Abdijkerk van Thorn torent hoog boven de witte huisjes uit. We brengen een bezoek aan het Museum Thorn. Aan de hand van een filmpresentatie, kunsthistorische objecten en moderne multimedia shows wordt aandacht geschonken aan de geschiedenis van Thorn.

 
 INFORMATIE

DATUM:

PRIJS:

INBEGREPEN IN PRIJS:

woensdag 22 mei 2024

€ 69,00 per persoon

bezoek Marcienne, middagmaal, bezoek Thorn Museum

   
 terug naar overzicht    algemene info eendagstrips
 
© 2024 reizen verpalen bvba | contact |